En nystart.

Har funderat på att byta blogg ett bra tag. Men dels har jag inte kommit på någon bättre adress än den jag har här och inte heller vetat om jag ska stanna på blogg.se eller byta bloggportal. Jag bestämde mig lite spontant för några veckor sedan för att testa mig fram på olika bloggportaler tills jag skulle hitta en jag trivs med.
 
Jag känner helt enkelt att det sätt jag bloggat på förut, som jag började denna blogg med, mesta dels har runnit ut i sanden. Jag är inte samma person som jag var 2011 när jag startade denna blogg och jag vill inte längre använda bloggen på samma sätt som jag gjorde då. Jag känner också att eftersom jag använt denna på ett särskild vis, så känner jag mig begränsad i vad jag kan skriva och lägga upp. För det matchar inte med hur denna blogg är uppbyggd eller det passar inte in i designen.
 
Hur som helst kände jag efter alla år på blogg.se att jag behöver byta. Har ändå varit på denna bloggportal sedan någon gång 2007/2008 om jag minns rätt. Det är snart tio år på samma bloggportal. Sedan har jag haft denna blogg sedan 2011, nästan 5 år alltså. Så det är dags för en nystart.
 
Numera finner ni mig på nouw.com/fridapng (som är en förkortning för Frida Planting, ingenting annat) och där tänker jag skriva om allt som faller mig in, om mitt liv, vad jag gillar, inspireras av, längtar efter, mål och vardag. En blandad kompot och på ett obegränsat, härligt vis. Det är en del av mig som jag väljer att visa, men det är inte hela sanningen. Kom ihåg det.
Allmänt | | Kommentera |

Nyår.

Såhär såg vårat nyår ut i svartvita suddiga bilder, haha. Vi hade egentligen ingenting bestämt, jag och Amanda bestämde lite spontant dagen innan att vi kunde vara hos henne och äta middag. Så jag och Jimmy gjorde oss i ordning och gick över till henne på kvällen. Hade till och med ett glittrigt linne detta år. Som jag tjatat om att äga något glittrigt plagg att ha på nyår, haha. Hos Amanda åt vi middag, drack vin och pratade en massa. Mys. Innan tolvslaget bestämde vi oss för åka upp på stan för att se fyrverkerierna och ta lite fotona! Vi fick stressa dit men hann i alla fall se lite fyrverkerier, haha. Sen åkte jago ch Jimmy hem och avslutade kvällen med att se Bridget Jones. Så för att inte ha några större förväntningar på nyår så blev det ett lugnt och fint firande. Bra start på året!
Allmänt | | Kommentera |
Upp