Plugg.

Det är ganska lugnt nu med lektioner men istället väldigt mycket stress inför tentan som är på fredag. Jag försöker plugga på så gott jag kan men känner att jag egentligen inte har så bra studieteknik ännu. Jag har ju antecknat bra och så, men det här med att läsa på så himla mycket saker och egentligen veta lite om allt och hur de fungerar i samspel med varandra. Allt inom naturvetenskap. Fotosyntes, växter, djur, havet, jordsorter, celler, kretslopp osv osv. Det blir mycket och svårt att sära på allt och egentligen veta i vilken ände man ska börja i. Men jag har gjort det nu, alltså börjat i en ände och jag tror nog jag kommer igenom allt till fredag och förhoppningsvis har förstått allt tillräckligt bra för att klara tentan. Så, tills fredag har jag egentligen inte mycket till liv. Längtar tills det är över, då börjar det igen. Har så mycket bra planer efter det!
 
Men emellan lektioner eller massa plugg försöker jag i alla fall ta mig ut på promenader och bara andas. Man behöver sånt emellan stress och plugg. Börjar bli så himla fint ute nu. Längtar tills det blir ännu finare med alla höstfärger, då ska jag och Jenny ut och fota.
Allmänt | |
#1 - - Nina:

Håller helt med! Svårt att veta hur man pluggar på bästa sätt.. Haha! Ja gör också som du, tar promenader för att koppla bort en liten stund :) kämpa på, detta fixar vi!!

Svar: Ja precis, det bra att få koppla av lite emellan! Tack, ja detta fixar vi!! Kämpa på du med :)
Frida Planting

Upp