Trivs.

Jag tog mig igenom tentan som var förra fredagen och tycker det gick bra. Nu hoppas jag bara på godkänt när vi får resultatet! Efter tentan gick jag och Jimmy hem för att äta god mat och fira att tentan var gjord och vi inte behöver plugga 24/7. Åtminstonde i några veckor framåt då praktiken började. Efter det drog jag vidare till Mia för att hänga där med henne, Jonna, Emma och Linnea som kom tillbaka en vecka från Norge. Kul! Resten av helgen spenderades på att återhämta sig från fredagen och förbereda sig för måndagen. Då var det dags för min första dag på praktiken.
 
Nu är jag inne på min andra vecka på praktiken och jag trivs så himla bra! Har efter tjat och sådär, hamnat på en förskola i Örebro. Tycker det är så himla roligt och känner bara mer och mer att detta är den rätta linjen för mig. Det är också så himla kul att komma ut på en förskola och verkligen kunna se och använda sig av det man lärt sig under kurserna. Så trots att man kommer hem och är helt slut och knappt orkar göra något på helgen, så är det ändå så kul!!
 
 
Förutom praktiken var jag i lördags på stormöte med Synergy i Örebro. En heldag med föreläsningar och information. Det mest intressanta var föreläsningen med Anders Olsson, så bra!! Linnea pratade också på scen om en av produkterna, även det så bra! Allt som allt var det väldigt inspirerande och jag tycker det bara blir roligare med företaget, samt att man förstår mer och mer hur fantastiska produkterna ändå är. Att dem kan hjälpa människor på så många sätt.
 
Har även hunnit träffa Jenny två gånger. Båda gångerna har vi haft höstfotograferingar och det är ju så himla fint ute nu med alla färgglada löv, så fotona blir ju superfina. Förra veckan tog vi även en middag på den nya pizzerian Fratelli (dock har den ju funnits här i ett antal månader, men jag har aldrig testat den) som jag hört så bra om och det var så gott och mysigt där. Så himla fin inredning. Kommer gå dit fler gånger! Vi har även hunnit med att ta en fika och dricka chailatte, som hör lite till en tradition med hösten haha. Så himla pepp på hösten nu när tentaångesten är borta, det är så fint ute, jag trivs på praktiken och vintern börjar närma sig! Ser egentligen inte fram emot själva vintern, men älskar december och allt julmys innan julen.
Allmänt | |
Upp