Dimma.

Förra helgen möblerade vi om samt satte upp den nya tv-möbeln. Det tog mig flera timmar att få upp den där möbeln, men jag var envis så tillslut var den uppe. Så stolt att jag fixade det helt själv haha! Så möblerade vi om genom att flytta bland annat soffan och det blev så fint! Vi är inte riktigt färdiga med möbleringen ännu, men resten tar vi en annan dag. Förra helgen tog vi oss också en tur till ett dimmigt Kumla för att fira mamma som fyllt år! Mys.
 
 
På praktiken har vi som uppgift att göra en aktivitet med temat djur. I förra veckan så påbörjade jag det med att berätta om djur med hjälp av bilder som sedan avslutades med att dem skulle få måla djuren med flaskfärg, penslar, svampar och gafflar. Blev så fint! Har planer att nu i veckan utveckla det med ännu en aktivitet då jag tyckte det blev ganska litet med att de bara målade djuren. Så det kommer säkert bli bra! Måla och pyssla är ju så roligt.
 
I helgen firade jag och Jimmy som sagt 1 år, vi spenderade dagen med en tur upp på stan i Örebro och marieberg. Vi käkade godl unch och fikade! Vi köpte också lite fina saker till lägenheten och avslutade dagen hemma med god mat och Så mycket bättre på tv. Mysig dag! Köpte biobiljetter till mig och Jimmy till Star Wars i December så det ser vi fram emot att gå på. Kanske främst han, haha. Fick också reda på i fredags att jag fick VG på tentan och det är jag så glad för! Trodde nog på godkänt men samtidigt är det ju så svårt att vara säker på sådant. Så känns himla skönt att det är över nu och att det blev ännu bättre än jag trodde!
Allmänt | |
Upp