Dimma.

Förra helgen möblerade vi om samt satte upp den nya tv-möbeln. Det tog mig flera timmar att få upp den där möbeln, men jag var envis så tillslut var den uppe. Så stolt att jag fixade det helt själv haha! Så möblerade vi om genom att flytta bland annat soffan och det blev så fint! Vi är inte riktigt färdiga med möbleringen ännu, men resten tar vi en annan dag. Förra helgen tog vi oss också en tur till ett dimmigt Kumla för att fira mamma som fyllt år! Mys.
 
 
På praktiken har vi som uppgift att göra en aktivitet med temat djur. I förra veckan så påbörjade jag det med att berätta om djur med hjälp av bilder som sedan avslutades med att dem skulle få måla djuren med flaskfärg, penslar, svampar och gafflar. Blev så fint! Har planer att nu i veckan utveckla det med ännu en aktivitet då jag tyckte det blev ganska litet med att de bara målade djuren. Så det kommer säkert bli bra! Måla och pyssla är ju så roligt.
 
I helgen firade jag och Jimmy som sagt 1 år, vi spenderade dagen med en tur upp på stan i Örebro och marieberg. Vi käkade godl unch och fikade! Vi köpte också lite fina saker till lägenheten och avslutade dagen hemma med god mat och Så mycket bättre på tv. Mysig dag! Köpte biobiljetter till mig och Jimmy till Star Wars i December så det ser vi fram emot att gå på. Kanske främst han, haha. Fick också reda på i fredags att jag fick VG på tentan och det är jag så glad för! Trodde nog på godkänt men samtidigt är det ju så svårt att vara säker på sådant. Så känns himla skönt att det är över nu och att det blev ännu bättre än jag trodde!
Allmänt | | Kommentera |

Bästa vi.

I början skrev jag texter, för att försöka få ner i ord vad jag kände. För det var kaos med känslorna i början. Det blir ju så när man blir kär. 
 
"Omedvetet låter jag mig falla. Jag lär mig, du lär mig och jag faller med öppna armar. Jag trodde inte det skulle vara såhär enkelt, jag trodde inte jag skulle våga öppna mitt hjärta med den här naiviteten. Jag trodde jag skulle stå där och kämpa och vara så rädd att jag skakade. För chansen finns att du tar mitt hjärta, ångrar dig och krossar det.

Men jag tror inte det. Jag tror det här är bra. Du är bra och jag vill inte stå där i efterhand och ångrat att jag aldrig tillät mig att drömma och våga med dig. Vi känns rätt och jag hoppas bara att det fortsätter åt rätt håll och blir något ännu bättre.

Annars, om det inte blir så så får det vara okej. Men då vågade jag i alla fall. Då vågade jag känna och falla. För det är en fantastisk känsla att våga känna det jag känner. Att våga bli förälskad i någon."
 
I lördags var det ett år sedan den där kvällen då vi bestämde oss för att bli tillsammans och det är fortfarande en av de finaste dagarna i mitt liv. Den 24 oktober. Inte kunde jag tro då att vi skulle ha sån tur att vi ett år framåt fortfarande skulle vara tillsammans, men också vara sambos. Du är det bästa som hänt mig och jag är så lyckligt glad att vi fått det här året tillsammans och jag ser fram emot framtiden med dig. Älskar dig mest.
Frida | | En kommentar |

Höst.

Från förra veckan när Jenny tog några kort på mig. Så himla fint och höstigt ute, och bästa sjalen hade jag på mig som jag köpte i London 2012. Har varit med mig varje höst sedan dess, Bra köp!
Frida | | Kommentera |
Upp