Nutellapizza.

Förra helgen var det halloween, tyvärr blev det ingen fest eller utklädnad detta år men jag gjorde lite fint halloween-pyssel på praktiken med barnen (de fina spökena på bilden ovan!) och på fredagen gick jag och Jimmy på bio och såg den senaste Paranormal Activity. Satt mest och höll i Jimmy och tittade mellan fingrarna för att den var så läskig, haha! Men lite besviken blev jag ändå, då jag inte tycker den var lika bra som de gamla. Den tappade lite av stilen som filmerna har hållit tidigare, då de avslöjade lite väl mycket i denna. Trots det spännande att se skräck på bio. På lördagen åkte vi till Jimmys föräldrar för att fira hans pappa som fyllt år och mysa med kattungen.
 
Denna vecka var också sista veckan på praktiken. Trodde inte att det skulle kännas så jobbigt som det faktiskt gjorde. Jag har ju trivits så himla bra där borta och att veta att jag inte kommer komma tillbaka dit och träffa barnen känns lite jobbigt. Kände precis som bilden ovan när jag åkte därifrån! Men fick beröm av min handledare och vi fikade och jag fick choklad av dem. Choklad hjälper ju mot det mesta. Avslutade också sista dagen med att måla rävar med några av barnen. Blev nämligen tillsagd av ett barn att man inte bara slutar sådär utan att måla en sista gång innan man går och det säger man ju inte nej till! haha.
 
Efter jag slutade på torsdagen träffade jag Jenny för att äta nutellapizza på Fratelli och den var fantastiskt god!! Tänkte att det var passande att tröstäta sånt när man kände sig lite nere, haha. I fredags var vi tillbaka på universitetet för att berätta om uppgifterna vi gjort på praktiken och efter det åt jag och Jimmy god mat på Reiduns café. Idag har jag storstädat hela lägenheten och möblerat om, så stolt över mig själv när jag orkar med sånt haha. Det har ju blivit att sådant kommit åt sidan när man kommer hem helt slut från praktiken och mest bara velat sova resten av dagen. Men nu är det så fint och rent i lägenheten!
Allmänt | |
Upp