Födelsedagsfin.

 
I torsdags fyllde jag 21 år och var såhär kalasfin med ny tröja och allt. Hade en jättefin födelsedag som började med seminarie på universitetet. Där bjöd jag och Sofie, som även hon fyllde år, på fika till resten av gruppen. Det var dels för att fira oss men hängde även ihop med föredraget vi hade på seminaret. Vi skulle nämligen låtsas hålla i ett föräldramöte och vad passar inte in då om inte bakning och fika? Perfekt! Senare mot kvällen gick jag och Jimmy på bio och såg skräck-filmen Holtergeist. Efteråt gick vi och köpte med god mat hem. Så allt som allt en himla fin dag! Så glad för alla jag har runt mig och speciellt tacksam för Jimmy som gjorde min dag ännu bättre!!
 
Annars har jag under veckan träffat Angelica i onsdags då vi hade födelsedagsfika för att vi båda fyller år i maj. Vi fikade på Reiduns Café och strosade därefter runt på stan en stund. Shopaholics som vi är haha! I fredags spenderade jag mestadels dagen med Linnea. Vi åkte runt hit och dit och hamnade en tur på marieberg tills vi avslutade med pizza hemma hos mig och Jimmy. Det var en bra dag det med! Igår gick jag och Jimmy på promenad och upptäckte att vi bor cirka 10 minuter ifrån kossor. Så himla mysigt! Idag är planerna mest att skriva på sista uppsatsen för den här kursen. När den sedan är klar blir det äntligen sommarlov och jag kan knappt förstå att det därmed betyder att första året på förskollärareprogrammet är avklarat. Det har gått så himla fort men samtidigt varit så roligt och givande!
Allmänt | | Kommentera |

Helgen.

 
Några få foton från helgen, eftersom jag inte alls tagit många foton denna helg. I fredags var det fest med bästa seminariegruppen. Vi grillade, drack vin, lekte lekar och dansade en del. Det var himla skoj!! I lördags blev det mest att återhämta sig efter fredagen så jag och Jimmy spenderade mestadels dagen inomhus i soffan, haha. Sen avslutade vi dagen med att titta på eurovision. Igår blev det kalas med släkten för mig och min bror eftersom han fyllde år förra veckan och jag fyller år på torsdag. Blev väldigt nöjd med presenterna, fick lite pengar, fina strumpor med glassar på och den fina blåa mumin-muggen som syns på bilden ovan. Min samling med mumin-muggar blir bara större. Ska fortsätta samla på mig fler, dem är ju så fina!! Vi blev också bjudna på grillat av pappa, så gott. Så helt enkelt en toppen-helg!!
Allmänt | | En kommentar |

Körsbärsblommorna.

 
Några foton från i veckan när jag och Ronja gick en tur till slottet och tog några foton vid de fina körsbärsblommorna. Kan inte få nog av hur fint det är ute just nu, trots regn ibland.
Allmänt | | Kommentera |
Upp