Mitt mål.

Sen början av Juni startade jag ett projekt kan man kalla det, eller ett mål som jag ska nå. Det handlar helt enkelt om att jag en dag insåg eller har väl egentligen tänkt på det väldigt länge men bortsett från det eftersom jag haft så mycket annat runt mig. Men det var väl mer så att jag en dag kände att nu får det vara nog, det behövs förändring. Jag hade skapat mig dåliga vanor, både matvanor men även vanor när det kom till den uteslutande träningen och psykiskt mådde jag inte särskild bra där mot slutet. Så jag, Linnea och Jonna bestämde oss för att nu är det dags för förändring. Vi började alla med produkter från Synergy som Linnea och hennes mamma jobba med. De produkter vi börjat med heter SLMsmart (eller slim som det även kallas) och E9. Slim är en slags måltidsersättning som man blandar med vatten + annat för smak, till exempel bär (hallon blir supergott) och så äter man det två gånger om dagen + en måltid till där man får välja vad man vill äta. Emellan detta brukar jag ta mellis, det kan vara allt från yoghurt till bara frukt, beror helt på hur hungrig jag är. E9 är som en slags energidryck men med bättre saker i, dvs nyttigare. Så den har jag bytt ut kaffet mot och numera dricker jag knappt aldrig kaffe. Upptäckte i och med mina dåliga matvanor att jag även drack kaffe alldeles för mycket och fick ofta ont i magen av det. Nu dricker jag E9 två gånger om dagen och har samma energi som med kaffe men en mage som mår bättre!
När jag startade detta så tänkte jag att det inte skulle hända något på åtminstone en månad. Men redan första veckan började jag märka att jag dels mådde bättre i magen, hade mer energi och kände mig gladare. Efter 10 dagar både vägde jag och mätte mig. Då hade jag gått ner 4 kg och minskat någonstans runt 6 cm på midjan! Nu har jag hållit på med detta i cirka två månader och trots att jag tog ett uppehåll i en vecka då jag åkte till Grekland (ville ju inte missa all inclusive maten haha) och att jag därmed stod ganska still på vågen, så har det ändå blivit skillnad. Kan ju även erkänna att de gånger jag har haft mens har ju inte godissuget gått att stoppa lika lätt och jag har även ätit sämre måltider från och till. Men försöker hålla mina veckor hyfsat nyttiga och är godissuget allt för starkt väljer jag bara bättre alternativ, till exempel mörk choklad. Har upptäckt hur himla goda sorter det faktiskt finns! Och ett plus där är ju att jag aldrig får så ont i magen som jag kan få av lösgodis när jag äter det. Så bra!!
Vägde mig för cirka en och en halv vecka sedan och då hade det blivit skillnad på vågen igen, två kilo minus. Nu väntar jag till fredag då det blir att mäta mig och väga mig igen hos Linnea och se hur mycket skillnad det blivit. Har fotat före - efter bilder där man ser skillnad, så häftigt att se så stor skillnad på ändå så pass korta tid (här kan ni se en bra bild, förutom att jag ser så arg ut haha). Har en bit kvar till mitt mål, men det målet ligger mest på vikten. Har haft små mål på vägen, som att komma i en viss klänning igen eller mina byxor på jobbet och dem har jag hitills klarat. Så vikten är inte långt kvar innan även den är där den ska vara! Hur som är jag så himla nöjd, för mina matvanor har jag fixat till mycket bättre, magontet är borta, jag känner mig bekväm i mina kläder igen, jag är gladare och jag har fått tillbaka energin som försvann. Happy happy! Fortsättningsvis kommer jag avta med bara en slim om dagen tills jag slutar med det, men kommer fortsätta med bra matvanor och träning. Har planer på gymkort osv!
Frida | |
#1 - - Bellis:

Du är så duktig!Du är snart i mål när du fortsätter sådär, heja <3

Svar: Tack!! Ja jag hoppas det <3
Frida

#2 - - Nina:

Hejjja Frida!!!!

Svar: Tack!! <3
Frida

Upp