Grekland.

Nu har både midsommar gått förbi och någon vecka av jobb på maxi. Midsommar var fint och relativt lugnt. Vi spenderade den i pappas lägenhet, vi drack, åt pizza och lyssnade på musik. Dagarna på maxi har också gått fint, känns skönt att vara tillbaka vid frysen och jobba på. Trivs ju så himla bra på den avdelningen!
 
 
Förra onsdagen blev det dock uppehåll från jobbet då jag, pappa, Karina och Dennis åkte till Grekland. Var så himla, himla fin resa. Har alltid velat besöka Grekland och jag blev inte alls besviken. Trots att jag kanske hade räknat med vita hus överallt med blåa knutar så var det fantastiskt fint där ändå. Spenderade dagarna med att bada i havet (det bästa med hela resan!), utforska omgivningen så som att gå till en kyrkogård en bit bort som hade fin utsikt då den låg högt upp på ett berg, åka till en sjö en bit bort som man kunde åka trampbåt över och se ankor, gå runt i den lilla byn vi var i och kolla in alla mysiga affärer och äta på ännu mysigare restauranger. En restaurang som vi åt på var inlindad i träd, så man åt liksom under träden som var fulla med små fina lampor, det var riktigt mysigt att sitta där på kvällen när lamporna lös. Jag spenderade också dagarna med att bada vid poolen, äta massa god all inclusive mat och läsa böcker. Läste ut två riktigt bra böcker, den av Lena Dunham (Not that kind of girl) och Sandra Beijers bok (det handlar om dig) och började på att läsa Amy Poehlers bok, Yes Please.
Det var så himla fin resa och så väldigt välbehövligt i all stress och allt jobbigt som jag haft runt mig nu ett tag. Trots att det var helt fantastiskt att leva Kreta-livet och bara vara, slippa alla måsten, slippa planera varje dag och bara vara, så saknade jag ju alla här. Jag saknade Jimmy mest. Så nu är jag tillbaka och även om jag önskar att Kreta-livet vore här så känns det så himla fint att vara tillbaka hemma hos Jimmy. Trots att jag nu även lyckades dra med mig sjukdom och legat med feber inatt och är helt slut nu. Men då är det fint att vara i sällskap av Jimmy och göra i princip ingenting mer än att titta på Parks and Recreation och kramas. Nu hoppas jag på att bli frisk snart och komma tillbaka till jobbet. Sen blir det fina arbetsdagar framåt i några veckor tills mitt sommarlov börjar på riktigt. Ska spendera dessa veckor med fina utflykter, Jimmy, familjen och vänner. Även om denna sommar är något lugnare än förra sommaren så är denna sommar så mycket finare och bättre för mig. Livet är bra fint!!
Allmänt | |
Upp