Sagan om en fantasi.

 
Tiden går så himla fort och veckorna bara försvinner. Ena stunden börjar veckan och sen är den helt plötsligt slut. Men det gör mig inte så mycket, jag gillar när tiden går fort och jag ändå hinner med en massa roligheter. Sen sist har jag hunnit jobba ännu lite mer på Maxi och det känns bara bra. Hann ju även med att träffa Bella som jag förhoppningsvis även träffar om bara någon vecka, ifall allt går som jag vill. Annars blir det säkert inte långt efter det ändå!
 
Alla hjärtans dag försvann ju också med förra veckan och den spenderade jag med Jimmy. Det blev pannkaksfrukost, några presenter till varandra, middag hos min släkt och avslut med Harry Potter-maraton. Så mysig dag! Sen har det mest bestått av materiell lycka så som en tröja med pizzor och pommes på som jag fick av Jimmy och ett par perfekta jeans, sånt behövs i vardagen. Plus i kanten liksom!
Allmänt | | Kommentera |

Inflyttade.

 
Nu är vi äntligen i de nya lägenheten och har hunnit packa upp det mesta. Vi lyckades även hitta en fin soffa i måndags som vi sen fick hemlevererat redan dagen efter, så bra! Så nu är det mest småsaker kvar, men i helhet är det hur mysigt som helst. Vi trivs himla bra! Har också fått upp den fina tavlan med valar på som Jimmy gav mig i julklapp. Där sitter den fint.
 
Förutom att packa upp och handla bra-att-ha-grejer till hemmet har vi storhandlat mat, flyttstädat förra lägenheten, hängt i solen och på universitetet. Jag hann också med en promenad med Linnea i solen och i helgen får jag träffa Bella efter alldeles för lång tid sen sist. Det känns så himla bra nu och att solen kommit fram de flesta dagarna hjälper bara till, längtar så tills våren kommer på riktigt och sommaren! 
 
Allmänt | | Kommentera |

Har gjort slut med natten, vill ha nio till fem. Kunna somna på kvällen, stiga upp på morgonen.

 
Såhär har senaste tiden sett ut i foton. Det har varit finmiddag med mamma som också var en konsert med Nanne Grönwall, betalade det som julklapp till mamma i julas och det var så värt pengarna. God mat och bra konsert! Senaste tiden har också bestått av fest med gamla vänner, lite jobb på maxi, en tur på hindersmässan och en titt på nya lägenheten. Nu består min tid av plugg mellan allt detta och en massa packande. Jag har egentligen inte så mycket saker, mest bara massa smågrejer. Men det svåra är att ha en ordning och samtidigt få ner allt och minnas var man lagt vad, haha. Det är en konst att kunna packa bra, men antar att man lär sig med tiden. Hur som så var lägenheten superbra och jag tror vi kommer trivas där. Nu längtar jag bara till helgen när vi flyttat in och vi sen får börja packa upp och göra det till vår lägenhet!!
Allmänt | | En kommentar |
Upp