Tentatider och julbord.

Förra veckan var ännu en hektisk vecka. Har ju varit så ett tag nu, men nu är jullovet här och man kan få vila upp sig. Förra söndagen satt jag, Jimmy och Amanda hemma hos oss och tenta-plugga. Vi tog också paus för att äta pizza samt fira advent med jumust och skumtomtar. På tisdagen dagen innan tentan satt jag med några fler från klassen för att tenta-plugga ännu mer. Efter alla tentor vi haft så lär man sig hur man bäst pluggar och jag har insett att jag inte bara kan plugga själv. Att plugga tillsammans med andra och diskutera är ju faktiskt väldigt hjälpsamt. På onsdagen efter tentan firade vi med fika på Hälls i Örebro och direkt dagen efter var det dags för lektioner igen. Ingen vila innan jullovet alltså.
 
I fredags blev det i alla fall lite tid att slappna av. Jag och Ronja hade nämligen planerat en utekväll. Först gjorde vi tacos och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs. Det blir inte att vi ses lika ofta nu när vi båda har väldigt mycket i veckorna samt att vi bor en bit ifrån varandra. Det är ju inte som förr när vi bodde cirka en kvart ifrån varandra. Efter det drog vi ut på stan i några timmar och avslutade med McDonald’s som vi ofta gjorde förr. Mys!
 
 
I lördags var det dags för det årliga julbordet med pappa, Karina, Dennis och Jimmy. Vi gick även detta år till Svampen och det är ju så fint där med utsikten och allt. Himla god mat också! Man äter så man knappt kan gå sen, haha. I söndags tog jag och Jimmy en lugn dag efter att haft fullt upp hela veckan, det behövs såna dagar ibland också. Resten av denna vecka har bestått av lektioner och julklappsshopping. Men nu är i alla fall alla julklappar för detta år klara. Idag hade vi sista dagen i skolan innan jullovet och lovet kommer spenderas med att måla en barnbok om rymden och plugga till nästa tenta, yey. Men ska även få in att träffa vänner, fira jul och nyår och bara ta det lugnt. Behövs ny energi till nästa år!
 
Allmänt | |
Upp