Att göra upp en eld.

I början av förra veckan, om jag minns rätt planerade vi en teater med kasperdockor. Efter det skapade vi dem som vi ville att de skulle se ut och på onsdagen var det dags att visa upp våra sagor inför de andra i grupperna. Vissa uppgifter vi har i skolan känns så himla komiska. Att vi står där ute bland massa vuxna människor och leker med våra kasperdockor. Men det gav ju ett gott skratt i alla fall!
 
På torsdagen drog vi alla till Rävgången för att i tre timmar lära oss att tända en eld och sedan måla av den med akvarellfärger. Blev så himla fina tavlor! Om det inte var för att man frös så mycket trots alla kläder man hade på sig, så var det mysigt att åka ut dit i alla fall. Det är ju så himla fin natur runt omkring där. På kvällen drog jag upp på stan och tog en fika med Jenny. Sedan gick vi över stan då det var ett evengemang i stan med att affärerna hade olika erbjudanden och extra långa öppettider. Mys det med!
 
I helgen gjorde jag allt ifrån vad jag tänkt göra. Hade tänkt spendera hela helgen med tentaplugg och marknad på söndagen. Blev inget med det. Istället stannade jag hemma hela helgen förutom i söndags när jag, mamma och bror tog en tur till ännu en Jenny. Där blev det att äta kinamat och gosa med hunden Björk. Man behöver lite hundgos när dagarna inte varit så bra. Då blir allt mycket bättre! Nu består resten av veckan fram till nästa onsdag av plugg inför tentan. Men jag tror det kommer gå bra, får plugga massa, massa bara!
Allmänt | |
Upp