2015.

Min sammanfattning av detta år kommer inte bli lika detaljerad som tidigare år, jag har inte haft tid för det och känner inte att det är lika viktigt i år. Jag kommer istället försöka sammanfatta det kort med de bästa händelserna och finaste fotona från i år, so here we go.
 
Året började fint med en flytt till en liten tvåa tillsammans med Jimmy och det är nog det absolut finaste det här året. Det var kämpigt och ibland är det fortfarande kämpigt att bo i en så liten lägenhet. Men jag är så himla glad att vi klarat av det, snart har vi ju bott här i ett år. Men det är klart vi önskar oss något större snart och vi har planer på det i framtiden. Men än så länge bor vi kvar i vår lilla mysiga tvåa!
 
Under första kvartalet bestod det av mycket plugg, en hel del arbete på maxi som gick över till ännu en sommar där. Året har bestått av småresor lite hit och dit, en del till Karlstad hos Bella, en resa till Göteborg och till Linköping hos Angelica. Det har också varit två utomlandsresor, en fin resa till Grekland med pappa, Dennis och Karina. Den andra resan var till Helsingfors med Jimmy. Den finaste resan detta år! 
 
Året har också bestått av mycket fikor/luncher/middagar med fina vänner och familj, det som jag tycker mest om! Det har varit en del fester här och där, en inflyttningsfest för mig och Jimmy, några födelsedagsfester, en annan inflyttningsfest hos Bella, en midsommar och andra utgångar med fina vänner. I år firade jag och Jimmy även 1 år tillsammans vilket är det bästa firandet detta år, även om jag älskar att fylla år också. haha! 
 
Jag hann med att tatuera mig igen i år, en svala som jag är så nöjd med. Jag tog många promenader under våren/sommaren och utforskade området vi bor i. Det resulterade i fina bilder eftersom området här runt omkring har en fantastiskt fin miljö. Hösten bestod av en praktik på en förskola i Örebro där jag trivdes så bra! Skolan under hösten/vintern har också varit intensiv men väldigt krativ och det har varit så kul. Har ju insett att jag faktiskt kan måla och rita. Huvudsaken är att man tycker det är kul, inte att man behöver vara bäst på det. 
 
Slutade detta år med en så himla mysig julafton. Den bästa på länge. Firade först hos mormor med släkten och avslutade hemma med Jimmy. Så bra! Nyår kommer firas med Jimmy och Amanda. Lugnt men fint ändå och det känns ändå som ett bra avslut på det här året. För trots att det bestått av en del resor så har det varit ett lugnt och fint år.
Allmänt | |
Upp