Stress och roligheter.

 
Senaste veckan bestod av en massa plugg och skrivande på en uppsats som skulle lämnas in i söndags. Det gick förvånansvärt bra och det där med planering börjar jag bli lite bättre på, men kanske något jag bör träna på liite mer haha! Säger alltid att nästa gång, då ska jag vara ute i goood tid. Slutar ändå med att jag sitter där och stressar några dagar innan. Får ju ändå alltid till det i slutändan och det är ju huvudsaken haha.
 
Hursom har jag förutom allt pluggande hunnit med lite roligheter denna vecka. I onsdags träffade jag Ronja på kvällen för att gå till h&m som hade ett evengemang för en ny kollektion. De bjöd på cola, chips och 20% på köpet, så bra! I fredags gick jag och Jimmy till bowlinghallen för att bowla med Bella, Pontus och några av deras vänner. Sen spenderade jag i princip hela lördagen med Bella som bestod av fika, shopping och sedan öl på kvällen där Ronja också gjorde oss sällskap, mys mys!
 
Annars har vi försökt vardagslyxa lite med tacos (flera gånger denna vecka!! kan inte få nog av tacos) och nya vårskor, hittade de perfekta skorna för mindre än hälften av priset på de skor jag tänkt mig från början, fynd fynd! Så trots stress och mycket pluggande, så hann jag med en hel del roligheter.
Allmänt | |
Upp