Svartvitt.

 
Lite såhär har senaste dagarna sett ut från instagram. I veckan träffade jag Angelica för en fika på ett himla mysigt café i stan, vi satt där i flera timmar och bara pratade. Resten av veckan har bestått av att skriva på en uppsats, vill ju vara i tid denna gång haha. I fredags firade jag och Jimmy som sagt ett halvår. Planerna blev inte som tänkt men vi åt god mat på en mysig restaurang med en del av min familj och det var också fint. Sen har helgen fortsatt bestå av pluggande och sjukdom. Vi har ju ännu en gång lyckats bli förkylda. Men jag kör på ändå och hoppas på att bli frisk snart. Denna vecka kommer bestå av ännu mer plugg, en spelning av Familjen, som jag och jimmy ska gå på då vi båda tycker om hans musik. Annars blir det nog mer plugg och annat bra. Blir nog ännu en fin vecka det här!
Allmänt | | En kommentar |

Fina dagar.

 
Jag vet inte om det är vädret eller vad det är, men livet känns så himla fint just nu. Har haft en finfin vecka fylld med turen till Karlstad, fina promenader i vårvädret, roliga seminarier trots att pluggandet till det tärt lite på energin, men så länge man förstår och hinner med allt så är det huvudsaken och i fredags hade vi en himla rolig workshop, bland annat därför jag tycker den här linjen är så rolig och min studiegrupp är bäst. För vi var sexton stycken vuxna människor som sprang runt i en sal klappandes i händerna och sjung som små barn och det var inget konstigt med det haha, bara massa skratt och glada miner. I helgen hade vi efter två månader i den här lägenheten äntligen vår inflyttningsfest och det var himla lyckat och roligt! Länge sedan jag haft så kul.
 
Nu är jag inne på ännu en fullspäckad veckan som består av ännu fler seminarier, fika, fotografering, middagar och annat fint. Jag och Jimmy firar också ett halvår tillsammans på fredag med middag. Tiden går så fort och jag kan knappt förstå att det redan gått ett halvår, men det har varit det bästa halvåret i mitt liv och jag är bara så himla lyckligt glad att jag träffat honom.
Allmänt | | Kommentera |

Ingen vår utan vårkänslor.

 
Idag var en bra dag för att jag utmanade mig på seminariet på universitetet och hade kul. Sen plockade jag vårblommor i solen och allt är så fint nu när våren är här. Jag är också glad för att jag känner en sån himla pepp för livet framåt efter att jag var och spådde mig i Karlstad igår. Så trots att jag kanske slänger mig ut och gör mer än min kropp och sinne egentligen klarar av efter förkylningar och stress och det kanske resulterar i att jag ibland mest vill stanna i sängen förevigt och bara gråta ut (men som oftast går över efter någon timma eller dag), så är peppen stor. Känns lite som att jag fått en knuff i ryggen med massa pepp och positivitet som jag haft men som jag haft svårt att släppa fram, som nu är tillbaka och det är jag glad för. Har ju så mycket fint i livet och fina planer framåt för våren, sommaren och framtiden.
 
Det känns som det stormiga är på väg bort och det fina är tilbaka. Nu är det inte längre något jag bara säger, nu blir det bara bättre eller som det redan är. Men så är det kanske alltid, det blir alltid bättre och så fint som Håkan säger det "Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än" och jag är förväntansfull.
Texter | | Kommentera |
Upp