Ni är det finaste jag vet, när allt annat är falsk och fel.

 
Trots att det är mycket med veckor fyllda av saker och få helt lediga dagar, en liten stress, en rädsla om att vara dålig och att inte ha en aning om man gör rätt val i livet, så är jag så himla glad och lycklig. Jag vill inte att det ska upplevas som skryt, men samtidigt har jag inte varit så lycklig som jag är nu. Det handlar inte om att gå runt med ett leende varje dag och bara skratta. Det handlar om att känna att man hittat en stabilitet i vardagen och känna att man klarar av varje dag med allt gott och ont, för att man vet att man har något bra att komma hem till. Man har den där trygga lägenheten där man känner att man kan vara asförbannad, ledsen, supermegaglad och konstig i. För att jag vet att jag alltid har min bästa vän där som jag kan prata med om allt och för att jag har så många andra fina runt mig som gör att livet ibland känns som att sväva på moln och ha fjärilar i magen.
 
För ni och allt det här gör att jag känner att jag hittat helt jävla rätt för första gången i mitt liv, trots att jag ibland tvivlar på mig själv och livet. Tack för att ni finns.
Texter | | En kommentar |

These things happen.


// tumblr.
Inspiration | | Kommentera |

Jag vet precis hur det känns.

 
Jag börjar varje mening med "jag vet inte", men jag vet precis. Jag vet exakt hur det känns och jag kan sätta ord på det. Jag har hittat rätt, äntligen känns det som alla delar i mitt pussel sats på plats för den här delen av mitt liv. Jag är så förbaskat glad och lycklig över livet. Jag dansar på varje fest tills mina fötter gör ont och skrattar tillsammans med nyfunna vänner. Det gör mig också lycklig, de här nyfunna vännerna som redan påverkat mig så mycket, jag hoppas ni stannar i mitt liv åtminstonde de här 3,5 år vi har framför oss. Vi inreder lägenheten, bjuder över folk på en kaffe eller förfest och jag trivs så mycket i den här lägenheten, vår lägenhet. Vi sliter ut oss, men det gör inget för vi går väl efter mottot "man lever bara en gång". Har aldrig skrattat så mycket som den här veckan och jag vet att jag har så mycket bra och fint framför mig och allt det här gör mig lycklig i själen. Det går bra nu och jag hoppas det fortsätter på samma spår, det måste det göra.
Allmänt | | Kommentera |
Upp