I'm just a dreamer but I'm hanging on though I am nothing big to offer. I watch the birds, how they dive in then gone. It's like nothing in this world's ever still.

 
Vädret har varit så himla bra den senaste tiden, som att världen vaknat upp och det nästan känns magiskt. Det är äntligen sommar! I helgen åkte jag och Linn på spontantur till Västerås där vi tittade på några band och utforskade staden. Vi hann även med ett dopp i Mälaren och lite shopping, det var himla fint!
 
Nu har jag ännu en fin vecka framför mig med bra planer, imorgon fyller jag 20 år som ska firas med middag i huset och sen någon (kanske några) öl på Satin med Linn. I helgen blir det ännu mer firande med fler vänner och det tror jag också kommer bli himla bra! Det går bra nu :)
Allmänt | | Kommentera |

Nu när allting är grönt verkar det som att det som hände förut bara var en dröm, ja så lätt man har glömt hur det alldeles nyss verkade va kört.

Efter en tid av mörker och ett tappat hopp så kom solen, och med solen kom energin, hoppet och lyckan tillbaka. Det går åt rätt håll igen. För det är ju så livet är, lite upp och ner. Men det är svårt att inte känna lycka när solen lyser, det är sommarvärme ute och jag har så himla fina helger framför mig med massa kul planerat. Samt att jobbet går så himla, himla bra och jag trivs som fisken i vattnet där, hjälper till med den här löjliga lyckan! Nu känns livet bra igen.
 
Livet känns just nu ganska mycket som texten ur Timbuktus låt Allt Grönt!
 
Du vet när allting går bra å dagen e klar och livet e som bubbelvin
Du känner dig smart å vaken å glad å framför dig är kusten fri
Å bekymmer är lätta å bära å världen känns som de går dubbeltid
Ja det bästa är nära men ändå fattas det en liten pusselbit

Men jag ser inga bekymmer bara sol å ljusa minnen
Alltid vatten under bron men stilla floder i mitt sinne
Å mina sorger verkar fått egna vingar
Har flytt sin kos, så alla livets tyngder tar jag med redigt mod

Om varje dag var som denna
Skulle jag vilja, leva i tusen (i tusen år)
Allmänt | | Kommentera |

The love of my life.

 
Trots en trötthet som jag slagits mot hela veckan, ett hjärta som exploderar och humörsvängningar from hell, så var det ju en bra vecka ändå. Har jobbat på en ny avdelning på jobbet, kolonial och det är mycket spännande! Hade en finfin valborg med Linn på en lokalfest där vi spelade kort och sjung högt till Håkan och oj vad vi längtar till 7 Juni! Det är ju inte alls långt kvar tills vi står där i Göteborg och får se Håkan live!! I helgen fick jag ego-boost när jag och Linn shoppade och så bestämde jag mig för att det var dags för förändring och mitt hår blev mörkbrunt/svart. På kvällen träffade vi Becca och hade en fin kväll på Satin. Älskar killen som sa att han var där på krogen för att han letade efter the love of his life, trots att jag inte kunde göra annat än skratta åt honom för det var så klyschigt naivt. Men jag beundrar hoppet, haha.
 
 
Nu börjar en ny vecka och jag är så fruktansvärt trött på känslorna som varit kaos under veckan och hoppet som bara försvann. Därför börjar jag den här veckan med positiviteten igen! Vädret är fint, jobbet går bra, jag lever och herregud, det finns värre saker i världen än trötthet och hopp som sviker. Snart fyller jag år och snart är det Håkan och snart är det sommar och vad bra det kommer bli!! Det är jag pepp på!
Allmänt | | Kommentera |
Upp