Men jag tar allting på lek även en hemlighet. Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns.

 
I onsdags fyllde jag 20 år och det firades med middag i huset och avslutades med några öl tillsammans med Linn. Hade en himla, himla fin födelsedag och jag är så väldigt glad och tacksam över alla vänner och familj jag har runt omkring mig. Tycker om er<3
 
På lördagen hade jag bokat bord på ett loppis i Örebro där jag och Linn stod och sålde lite av mina kläder. Efter det var vi fruktansvärt trötta och delade en pizza på balkongen som förtjänat efter 5 timmar ståendes på loppiset. Runt klockan sju kom resten av vännerna över till lägenheten för att fira att jag fyllt år och umgås! Efter ett tag drog vi vidare till Satin, drack öl och dansade hela kvällen! Så himla bra dag det också!! :)
 
 
Har haft så fina dagar senaste tiden och nu till helgen kommer det bara fortsätta i samma spår. Då drar jag och Linn till Göteborg för att äntligen se Håkan efter att ha väntat i flera månader på den dagen! Men nu är den äntligen här, bara några dagar kvar och vet ni ens hur peppad jag är på detta?? Kommer bli så bra! :)
Allmänt | |
Upp