Körsbärsblommorna vid slottet.

 
På senaste tiden eller ja, senaste året har jag inte använt kameran särskild mycket alls. Det kan gå flera månader emellan att jag använder den och jag vet inte riktigt varför det blivit så, har liksom tappat kreativiteten och motivationen att fotografera. Men jag har inte tappat intresset egentligen, det finns fortfarande kvar och det känns som att det är påväg tillbaka. Jag och kameran ska bli vänner igen och inspirationen ska komma tillbaka, det vet jag att den gör. Jag låter det vara så länge och låter det komma tillbaka när det kommer tillbaka.
 
Hur som helst upptäckte jag att jag hade några foton från i våras när jag fotograferade Jenny bland blommorna vid slottet. Hade helt glömt bort att jag hade dem. Men de är så fina så jag tycker de kan få visas här på bloggen nu istället! :)
Blandade Foton | | Kommentera |

Kärlek och sorg, Håkan i Göteborg.

Jag vet inte hur jag ska förklara men ni vet när man är där, mitt när det händer och sen helt plötsligt är allt över och man inte förstår någonting? Så var det i helgen. Precis så var vår resa till Göteborg och hem. Trots att resan dit tog en sådär 11 timmar eftersom vi var tvugna att ta bussen som gick Örebro-Oslo-Göteborg, eftersom det har varit strejk och strul med tågen (jag supportar ändå strejken, det ska vara precis lika bra arbetsvillkor för dem som för oss andra och därför tror jag på strejkar som en bra sak även om själva tajmingen för denna strejk inte var den bästa. men annars, power to the people). Men ändå gick den resan så himla fort och helt plötsligt var vi i Göteborg. Efter vi flängt fram och tillbaka till vårt bed&breakfast och sen till Ullevi så var vi ju där, med fem timmars väntan frramför oss. Men det var ändå en speciell stämning och vi träffade nya vänner på vägen som vi fördrev tiden tillsammans med. Efter den där väntan lyckades jag och Linn ta oss in och hamnade nästan precis längst fram vid scenen, alltså vi var så himla lycklig just där och då för att vi tagit oss fram dit. Så himla värt!
 
 
Sen började konserten och oj vilken känsla och vad häftigt det var! Förstår ni 65 000 pers som gör vågen och sjunger Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg i kör innan Håkan ens kommit ut på scenen? Förstår ni kärleken? Det är såhär i efterhand som jag knappt förstår det själv. Men jag vet att jag upplevde det, att jag kände det när jag stod där med så många andra människor och sjung Försent För Edelweiss och bara lutade i takt med låten och sjungde med och förstod att detta är stort, att det här är något man kommer minnas. Det var så fint.
 
 
När konserten var slut drog vi ut över Göteborgs gator för att skaffa oss mat och gå vilse. Tillslut tog vi oss tillbaka till Bed&Breakfastet och kollapsade i sängarna lyckliga och trötta. Åh, jag är bara så himla glad för den här resan, för Göteborg, för Håkan, för alla fans och för att jag fick dela allt detta med en av mina bästa vänner, Linn! Jag kommer minnas det här för alltid. Min kärlek för både Håkan och Göteborg är så mycket starkare nu<3
Frida | | Kommentera |

Men jag tar allting på lek även en hemlighet. Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns.

 
I onsdags fyllde jag 20 år och det firades med middag i huset och avslutades med några öl tillsammans med Linn. Hade en himla, himla fin födelsedag och jag är så väldigt glad och tacksam över alla vänner och familj jag har runt omkring mig. Tycker om er<3
 
På lördagen hade jag bokat bord på ett loppis i Örebro där jag och Linn stod och sålde lite av mina kläder. Efter det var vi fruktansvärt trötta och delade en pizza på balkongen som förtjänat efter 5 timmar ståendes på loppiset. Runt klockan sju kom resten av vännerna över till lägenheten för att fira att jag fyllt år och umgås! Efter ett tag drog vi vidare till Satin, drack öl och dansade hela kvällen! Så himla bra dag det också!! :)
 
 
Har haft så fina dagar senaste tiden och nu till helgen kommer det bara fortsätta i samma spår. Då drar jag och Linn till Göteborg för att äntligen se Håkan efter att ha väntat i flera månader på den dagen! Men nu är den äntligen här, bara några dagar kvar och vet ni ens hur peppad jag är på detta?? Kommer bli så bra! :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp