För jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.

 
Märker av ett kontrollbehov som aldrig varit så starkt som just nu och inser att min stresstålighet bara blir bättre och bättre. Hatar saker som frysar som är för små och burar som är sönder. Älskar saker som att kunna gå in i den där frysen och faktiskt kunna leta reda på varor som kunder ber om och så älskar jag kunder som är snälla. Jag lever i jobbet just nu men försöker spendera mina lediga helger och eftermiddagar med vänner och familj. Försöker också jobba med kontrollbehovet av att veta hur min framtid ska se ut och hur jag hanterar stressen med det och jobbet. Men jag försöker mest att bara tänka positivt, tro att allt har en mening och att allt det bästa inte hänt än! Det går rätt bra och det kommer gå ännu bättre.
Allmänt | | Kommentera |

Man gör det till vad det är.

Först kom helvetesveckan som jag så fint kallar den. Just för att den bestod av ensamhet, jobb och regn. Men till helgen kom solen, vänner och födelsedagsfirande. Det var himla fint och nu känns det som sommar igen med friheten och värmen. Har sen senast hunnit bada utomhus, umgås med vänner, varit på äventyr och insett att jag har väldigt mycket gemensamt med en katt. Funderar starkt på att skaffa mig en liten katt när jag flyttar hemifrån, tror det skulle bli perfekt! Nu ska jag fortsätta framåt med fler äventyr, spontaniteter, öl, uteserveringar, häng med vänner och jobb i en härlig blandning. Har på känn att allt blir bra framåt, det är ju redan nu ett helt fantastiskt år, varför skulle det inte fortsätta i samma takt? Man gör det ju till vad det är!
 
På fredag får jag och Linn också veta om vi kommer in på universitetet eller ej och oj vad pirrigt och nervöst det är! Tror inte vi velat komma in så mycket som vi vill just nu. Skulle ju bli så perfekt att komma in där och få vår lägenhet, allt på samma gång! Så nu håller vi tummarna och tänker positivt-tänkande! Det brukar alltid fungera :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp