2014.

Som vana genom åren jag haft denna blogg, så kör jag en sammanfattning av året. Mest för att det är kul att titta tillbaka och se vad som hänt under året, vissa delar glömmer man bort och ibland känns det som det gått så fort och man inte hunnit med någonting, sen när man kollar tilbaka har man ju faktiskt hunnit med en hel del. Hur som helst, här kommer min sammanfattning av 2014.
 
 
Januari - Mars
 
Jag hade i December förra året precis kommit hem från Oslo. Jag var alltså arbetslös till största delen av de här månaderna tills jag i Mars lyckades få en praktik på Ica Maxi i Kumla via arbetsförmedlingen. Livet blev så himla mycket lättare efter det och jag stormtrivdes där. Trots arbetslösheten trivdes jag att vara tillbaka i Sverige, jag fördrev tiden med att umgås med vänner, dansa och dricka öl, fika och sådant. Då kändes livet något lättare. Det var också i Mars som jag och Linn spontant bokade biljetter till Håkan, vilket var något av det bästa vi gjort!
 
 
April - Juni
 
Den här perioden fortsatte jag jobba på Maxi och det gick bara bättre och bättre tills jag i början av sommaren fick sommarjobb där och fortsatte jobba där till Augusti. Under den här perioden hann jag åka en tur till Karlstad och hälsa på Bella, fira valborg, fira min egna födelsedag med ett gäng härliga människor, ta några öl på uteserveringar här och där, lite picknick-häng i stadsparken med Linn och bara njuta av att våren äntligen kommit. Hade också en fantastisk midsommar och i juni såg jag och Linn Håkan i Göteborg som vi längtat efter hela våren och det var mer än fantastiskt! 
 
 
Juli - September
 
Juli och Augusti bestod av mycket jobb men jag försökte göra det bästa av det och få in spontaniteter, fikor, någon öl här och där, några turer till Göteborg med Linn och andra roligheter mellan allt jobb. Jag kom inte in på linjen jag sökt på universitet men kom istället in på mitt andra val och jag hamnade då i ett val om jag skulle pröva det. Tillslut bestämde jag mig för att gå och utbilda mig till förskollärare, I slutet av Augusti flyttade jag och Linn in i en lägenhet i närheten av universitetet och strax efter började utbildningen och nollningen. Jag var himla nöjd och glad över mitt val och hade så himla roligt under nollningen! 
 
 
Oktober - December
 
Det var nu som nollningen tog slut och man själv var helt slut av allt festande och roligheter. Nu började plugget på riktigt och strax på hade vi vår första praktik. Det var ungefär då jag förstod att detta är en perfekt linje för mig att gå och jag trivdes himla bra på min praktikplats. Hösten kom och jag försökte fota den så mycket jag kunde. Jag och Jimmy umgicks mer och mer tills vi i Oktober bestämde att det blev vi två och det är det absolut finaste och bästa som hänt det här året! 
 
 
Sammanfattning:
 
Jag tycker i helhet att detta år varit himla bra. Jag vet inte om jag tror på ödet, men jag tror på att man aldrig ska ångra något, för allt man varit med om har gjort att andra bra saker har hänt och allt det kanske aldrig hade hänt om inte allt det andra hänt. Vänner från förr har kommit tillbaka och vänskaper har för mig blivit ännu viktigare detta år, familjen också och jag har lärt mig mycket. Kommer börja året med fina människor runt mig och en bra förutsättning för nästa år. Jag kommer också börja året tillsammans med någon jag tycker så himla mycket om och det gör mig så lyckligt glad! Det enda jag önskar mig för 2015 är att jag får fortsätta ha de här bra människorna runt mig, för då kommer allt bli bra oavsett vad som händer!
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

<3<3<3

Upp