Sometimes the blues is just a passing bird.

 
Den senaste tiden har jag och Linn spontant åkt till Göteborg och bott kollektiv-livet. Strövat runt på Göteborgs gator och besökt Universeum. Det sista var bäst, då vi fick titta på apor, fiskar, ormar, testa hjärnan med olika tester och veta mer om rymden. Nörden inom mig älskade det stället! Annars har jag hunnit med att lyssna på Gudrun Schyman i Stadsparken och Jonas Sjöstedt på torget. I fredags hade vi även den obligatoriska kräftskivan med massa härligt folk, som jag och Linn avslutade på Satin och dansade hela natten lång. Igår lämnade jag av min far och hans tjej i Norrköping då de skulle utomlands, vilket jag är väldigt avundsjuk över. Skulle ju vara perfekt att ligga på en strand med 30 grader, dricka kalla drinkar och bara ta det lugnt!
 
Men jag är inte ledsen för det eftersom jag och Linn flyttar in i vår alldeles egna lägenhet redan nu på torsdag och ett nytt kapitel i mitt liv börjar! Är så himla peppad, nervös och stressad för detta. En kombination av både positiva och negativa känslor eftersom jag lämnar något bakom mig och öppnar upp för något nytt. Men jag vet att detta kommer bli bra, det känns i hela magen!!
Allmänt | | Kommentera |

Med en början kommer ett avslut.

 
Inser mer och mer hur himla jobbigt avslut och början är, hur något bra och dåligt tar slut och hur man går framåt till något ovetande och bra. Det följer med en slags sorg och en osäkerhet för det ovetande. Tänk om det inte blir som man tänkt? Tänk om det det blir så mycket bättre än man tänkt? Tänk vad man kommer sakna? Tänk vad man inte kommer sakna?
 
Det känns stort och läskigt, för nu tar jag ett ännu större steg än förra gången. Nu får jag en helt egen lägenhet med Linn och börjar plugga och gör mig en egen framtid, precis som jag vill ha den. Det är stort, det är läskigt och det känns så himla kul och bra på samma gång. Känslorna är kaos, men jag tror att så fort vi landat där, så fort nollningen drar igång och vi står med lägenheten och nycklarna i handen så kommer allt att falla på plats och kännas helt fantastiskt! Jag längtar!!
Texter | | Kommentera |
Upp