In this world full of people there's one killing me and if we only die once, I wanna die with you. You got something I need.

 
Har haft en så himla fin helg! Den har bestått av öl på uteserveringar, picknick-kväll i solen med Linn lyssnandes på Håkan med vin och annat gott, påskmiddag hos min pappas tjejs släkt och en andra hos min släkt på mammas sida. Har även hunnit med att sitta och njuta i solen på balkongen och tagit en långpromenad i solen. Åh, det är så himla underbart när solen lyser och det nästan är sommarvärme och man har långhelg! Fint fint!
 
 
Hann ju också med att hänga bland fina blommor och posera lite. Men alltså ser ni vad fint det är? Längtar tills blommorna vid slottet i Örebro börjar blomma ut. Då ska jag dit när solen lyser och fota Jenny. Kommer bli så bra!!
 
Just det, har en himla fantastiskt bra spotifylista som jag gjort med bara en massa sköna, glada, peppiga och vårinspirerade låtar. Den heter Something I Need (efter låten med samma titel av OneRepublic som är så bra!) och den kan ni lyssna på om ni vill!!
Allmänt | | Kommentera |

Det handlar om att våga drömma.

 
Har de senaste veckorna jobbat på en annan avdelning på jobbet, frukt & grönt där jag trivs så himla bra. Får bra respons tillbaka och idag blev jag kallad för en klippa. Det går alltså bra och ja jag skröt lite där, tycker man få göra det ibland haha! Har också under dessa två veckor firat Jenny som fyllt år med goda sallader, träffat Linnea, gått på loppis med Becca, hängt en del med Linn och tagit mig en tur till Karlstad med Linn där vi träffade bland annat Bella och hade det fint!
 
Livet rullar på och oj vad bra allt känns just nu! Är också så pepp på vad framtiden kommer ge, tror det kommer bli så väldigt, väldigt bra! Bara att fortsätta tänka positivt och att våga drömma och chansa!
Allmänt | | Kommentera |
Upp