Stora val och lättnad.

Har ställts inför ett ganska stort val där valet för mig var att antingen hålla ut, hoppas på att det blir bättre och vantrivas mer än någonsin eller hoppa av, andas och testa något nytt. Det är svårt att veta vad som är rätt och fel, om man ska hålla ut och hoppas på att det blir lättare eftersom det kanske inte alltid är så lätt i början. Men det finns inget rätt och fel, det är nog det jag börjar lära mig. Det finns inget ångra, eller gå miste om chanser. För jag tror att är det meningen så händer det någon gång, kanske inte på en gång men chansen kommer senare eller tillbaka och är det inte mening så är det inte. Jag tror också att man lär av allt och just nu är jag i det stadiet när allt är nytt och allt är en lärdom. Sen ser jag det också som så att det är mitt liv, mina val och varför stanna med ångest och må dåligt, när man kan välja en annan väg och hitta något man mår så mycket bättre av?
 
Ja, vissa skulle kanske stannat och tagit en annan väg än den jag tog. Men jag valde den här vägen, för det är vad jag mår bra av och jag kan lova er att så som jag mår efter mitt beslut att sluta på ett av jobben, så bra har jag inte mått på väldigt länge. Jag är inte den som ger upp. Jag har redan nya planer och jag kommer få ett jobb till, ett där jag kommer stå inför nya utmaningar, men som jag kommer trivas bättre på och som jag kommer vilja lösa dessa utmaningar.
 
Det kanske är naivt, men man lever ju bara en gång, varför göra något man vantrivs så fruktansvärt mycket av? Bättre att vända om och hitta något nytt. Naivt för mig är snarare att du skiter i allt, lever i misär och inte gör någonting åt det.
 
"If you don't love what you do, why do it?"
 
Texter | |
Upp