Hjerteknuser.

Min dator som jag spenderar för mycket tid vid (dock i ett mysigt vardagsrum med skönaste sofforna ever) och jag som visar att jag dricker för mycket kaffe och tycker om det typ ehe.
 
Fem dagar har jag nu bott i Oslo. Jag tog mig nämligen i kragen, struntade i alla rädslor och flyttade till Oslo. Bor nu tillsammans med två jättefina och snälla tjejer i en mysig lägenhet centralt. Jag kan inte vara gladare för det eftersom jag mår så mycket bättre än jag gjort på väldigt, väldigt länge! Sen jag kom hit har jag gått på en arbetsintervju, gått med i en kör, lämnat massa CV:n, sökt jobb som en galning via datorn, kollat med alla kontakter jag vet, druckit lite för mycket kaffe och utforskat Oslos alla hörn. Okej inte alla, har varit så långt bort som jag vågat gå för nu och sen åkt buss/trikk/t-bana till några ställen så som Østerås, Oppsal, Bøler, Majorstuen och Solli Plass. Men jag tar en bit i taget och mitt mål är att kunna hitta till de flesta ställen i Oslo innan jag lämnar det (och det vet jag ju inte alls när det blir)!
 
Såhär ser det ut i rummet jag bor i just nu och texten sitter på en av väggarna. Fint fint!
 
Jag kommer fortsätta söka jobb och hålla tummarna. För här vill jag ju stanna och skapa mig ett liv, mitt egna, precis som jag vill. Det är ju rätt fantastiskt egentligen att jag kan göra det. Jag kommer säkert ha dagar när jag känner mig ensammast i världen, mitt självförtroende är i botten och jag mest bara vill hem. Men jag tror det är normalt och jag tror alltid att det blir bättre, för jag vet ju att det inte är så hela tiden!
 
Förresten apropå något annat så är jag en sucker för norsk musik och låten Hjerteknuser går repeat i mina hörlurar just nu, för den är pepp, glad och norsk. Den tycker jag ni borde lyssna på!
Texter | |
Upp