Hundratusen tankar.

Några foton som jag tog för några veckor sedan när jag gick längs Aker Brygge. Önskar det var sol, värme och sådär höstigt fint ute nu. Istället är det regn, mörkt och inga färger alls. När försvann hösten? Har ju inte ens förstått att den kom. Allt går så fort just nu, hundra saker hela tiden och jobb, jobb, jobb. Men jag trivs ändå trots att min hemlängtan är större än någonsin.
 
Det är hundra idéer om nästa steg, nästa plan i mitt huvud och jag är lite här och lite där borta i framtiden. Jag vet inte vad jag vill och jag vet precis vad jag vill och på samma gång vill jag göra hundratusen saker. Jag vill bo i London, jag vill flytta hem, jag vill jobba här och där, jag vill plugga journalistik, jag vill utbilda mig till bartender, jag vill göra volontärarbete och rädda djur och människor och jag vill känna mig levande. Jag trivs, men det där levande är inte här än, jag saknar det och kanske tar det lite tid innan det kommer och kanske måste jag bara vänta lite till, till rätt tillfälle och när pengarna finns. Jag vet inte vad jag väntar på men samtidigt har jag ett helt liv framför mig och jag kan inte göra allt på samma gång även om jag vill. Men jag vill kunna göra allt det där innan jag dör. Det skriver jag på för.
Blandade Foton | |
#1 - - Maria:

ALLTSÅÅÅÅ FRIDA. Du och jag känner EXAKT samma sak. Åh. Blir helt tårögd att någon känner precis som jag!!! Herregud

Svar: Jaa åh!!! Man tror man är ensammast i världen och att ingen förstår hur man känner eller att ingen kan känna likadant, men det finns fler. Vi är inte ensamma haha! och vi ska hinna göra allt vi drömmer om, åtminstone de största drömmarna! kram
Frida

Upp