All you need is love.

 
Det är mycket nu, en inre stress och frågor som återkommer och beslut som ska fattas. Det är inte lätt att ta beslut när det känns som att allt snurrar och ångest är det närmsta jag har. Men, på torsdag får jag andas igen och krama alla jag tycker om i Sverige och kanske känns det lättare då och kanske kommer jag fram till ett beslut som får min stress och ångest att svalna lite. Jag hoppas det i alla fall. Annars äter jag mycket mandariner och lyssnar på musik som får mig att bara vilja dansa. Sånt får dagarna att kännas lite enklare. Men nu längtar jag bara till torsdag.
Allmänt | | Kommentera |

Jag ville skriva en liten visa, Där ögonblick blir till evighet. Men ord blir stumma och toner döva, och visans tanke blir hemlighet.

 
Sa jag att det var grått och fult ute? Måste varit blind, för ännu finns färgerna kvar även om vädret i sig inte är det vackraste. Jag tror att när stressen och jobbet tar över så missar jag en del av allt runt omkring. Men idag fick jag tid till att gå i en park lyssnandes på Håkan Hellström och bara förundras över hur fruktansvärt vackert det var. Sen fick jag mitt hår klippt gratis och passade på att klippa en lugg. Trivs ju så bra i det. Så även om allt inte allt går som jag vill så finns det bra saker också, sånt som gör mig glad.
Blandade Foton | | Kommentera |

Hundratusen tankar.

Några foton som jag tog för några veckor sedan när jag gick längs Aker Brygge. Önskar det var sol, värme och sådär höstigt fint ute nu. Istället är det regn, mörkt och inga färger alls. När försvann hösten? Har ju inte ens förstått att den kom. Allt går så fort just nu, hundra saker hela tiden och jobb, jobb, jobb. Men jag trivs ändå trots att min hemlängtan är större än någonsin.
 
Det är hundra idéer om nästa steg, nästa plan i mitt huvud och jag är lite här och lite där borta i framtiden. Jag vet inte vad jag vill och jag vet precis vad jag vill och på samma gång vill jag göra hundratusen saker. Jag vill bo i London, jag vill flytta hem, jag vill jobba här och där, jag vill plugga journalistik, jag vill utbilda mig till bartender, jag vill göra volontärarbete och rädda djur och människor och jag vill känna mig levande. Jag trivs, men det där levande är inte här än, jag saknar det och kanske tar det lite tid innan det kommer och kanske måste jag bara vänta lite till, till rätt tillfälle och när pengarna finns. Jag vet inte vad jag väntar på men samtidigt har jag ett helt liv framför mig och jag kan inte göra allt på samma gång även om jag vill. Men jag vill kunna göra allt det där innan jag dör. Det skriver jag på för.
Blandade Foton | | En kommentar |
Upp