19 år.

Igår fyllde jag 19 år. Det började med fika vid slottet med Jenny och Bella. Då fick jag världens finaste tavla med Kita på som Jenny gjort! Vid 6 ungefär träffade jag Ronja för att ta en öl och efter det träffade vi Jonna och Linnea för lite picknick i stadsparken. Allt som allt var det en riktigt finfin födelsedag och som jag fick spendera med fina människor! Just nu är livet mycket upp och ner, men det som är bra är väldigt bra och det är vad jag fokuserar på! :)
Frida | | Kommentera |

Älskade Kita.

I 6 år fick du vara i våra liv, bli den bästa hunden i världen och älskas av oss. Du blev en del av livet och en del av vår familj. Jag vet inte om jag förstått det ännu, att jag aldrig mer kommer kunna se dig. Ibland är det som jag bara väntar på att du ska komma tillbaka, att du bara är borta för ett tag. Men ibland när jag påminns om dig, så skär det i hjärtat.
 
Jag vet inte vad meningen med döden är, jag kan inte se någon mening med den och allt jag vet är att den aldrig är rättvis. Det enda man lär sig av döden är att livet är skört och att man tar mycket för givet. Jag vill därför passa på att ge kärlek till alla er som på något vis gör mitt liv bättre, som varit i mitt liv, påverkat mig, gjort mig starkare eller på annat sätt hjälp mig i livet. För utan er, så skulle jag inte vara den jag är eller där jag är nu, och den jag är nu är någon jag faktist är himla nöjd med. Jag är inte perfekt, mitt liv är inte perfekt men jag har mycket att vara tacksam för och mycket att leva för. Ta inte saker för givet, när du minst anar det så kan det försvinna. Lika bra att njuta av det och sprida kärlek.
 
Jag kommer alltid älska och minnas dig, Kita. För evigt. Vi ses i Nangijala.
Frida | | Kommentera |

Vi var konstnärer och dom bästa I sitt slag. Vi skulle ta oss långt, vi två. Hon sa "en dag står vi över februari, du och jag". Natten var så kall, vi höll hårt om varann.

Detta får bli de sista bilderna på Lovva. Älskar hur fin skogen är på våren!
 
Annars är livet ganska så fint, har mycket att se fram emot dessa tre veckor framåt. Att det bara är knappt tre veckor kvar innan vi tar studenten, slutar skolan och aldrig mer kommer tillbaka, är något som är svårt att förstå. Känns som det var nyss jag började trean och nu står jag här, så himla nära slutet. Men som någon sa, ett slut är bara en början på något nytt och jag tror det är början på något bra!
 
Människor | | En kommentar |
Upp