Jämtland del 1.

Nu är jag hemma igen efter ett par riktigt fina dagar uppe i Jämtland. Det fanns inte täckning där uppe så hade ingen kontakt med internet eller mobilen, men jag måste säga att det bara gjorde resan dit upp bättre. Det var så lugnt där uppe och för första gången på länge, så kunde jag andas och slippa vardagsstressen. Jag tycker alla som har tillgång till att ta sig ut på landet på något vis, borde göra det!
 
Men hur som helst, i Jämtland andades jag inte bara såklart. Jag åkte runt där, kollade loppis, åt god mat, kollade på de mest fina utsikter jag sett, spelade bilbingo och fick se de där smultronställena som endast en som bott här känner till. Jag fick också träffa släkten där uppe och lyssna på deras historier om livet. Här kommer lite foton från mina dagar där.
 
Första dagen tog vi oss in till Hammarstrand för att äta och gå på loppis:
 
 
Loppiset vi besökte har sedan tidigare varit en skola och det var en himla fin byggnad.
 
 
En annan dag, tror jag det var. Man tappar ju bort dagarna när man hamnar utanför civilisationen och umgås med naturen. Men det är fint också, tycker det finns en viss stress i att alltid ha koll på klockslag och dagar. Men, denna annan dag åkte vi på bilbingo. Det var långtråkigt (det långtråkiga kan ha berott på att vinsterna var få och att vi var fruktansvärt trötta) men roligt att testa. Lite såhär såg det ut:
 
Blandade Foton | |
Upp