Snart tre dygn.

 
Först fyra och en halv timma med tåg till Oslo. Sen cirka en och en halv timma i Oslo, och till sist ungefär sju timmar med tåg till Trondheim. Spenderade tiden i Oslo med Natalie och tågresan till Trondheim satt jag bredvid ett gäng ungdomar från Frankrike. Förstod ingenting och jag tycker visserligen franska är fint, men kanske inte i sju timmar. Men den resan var ändå fantastisk på grund av utsikten. Bergen mötte skog och vatten mötte snö. Mellan bergen såg det ut som molnen fastnat, fast det var bara dimma. Det var fantastiskt och åh vad jag önskar att jag hade kunnat stanna till och fått fotografera allt. Men om ni kollar in Kavring1 på instagram, så kan ni se hur han fotat det norska landskapet, precis så som jag föreställde mig att det skulle se ut på foto. Fantastiskt.
 
Nu har jag varit här i över två dygn. Det går bra, kanske bättre än bra. Jag förstår norskan mer och mer, även fast denna dialekt är bra mycket svårare än norskan i typ Oslo. Men jag trivs. Har inget jobb ännu, men så fort jag får mina CV:n utskrivna så kommer jag gå runt i närheten och lämna ut dem. Det svåra är pengarna som går till all mat, det är fruktansvärt dyrt och svårt att tänka billigt och sånt som ska räcka länge, men vi försöker.
 
Annars har jag planer på att utforska Trondheim någon dag och leva nyttig. Jag och Ronja har kommit överens om att vi ska leva nyttigare och skrivit regler till hur vi ska lyckas med detta (och skriver jag det här blir det sant och jag måste hålla mig till det!!).
 
Ungefär såhär ser det ut nu. Ska ut och fotografera någon dag också har jag tänkt, så ni kan se hur det ser ut här!
Texter | |
#1 - - Frida:

Hoppas du får jobb typ i morgon! heja heja

Svar: Tack tack tack!! :)
Frida

Upp