Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta, spelar inga spel och skiter i det korrekta. Ni som vågar vara snea och defekta. Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er. Och det är inte i era ögon, det är i vad ni ser.

 
Nu har jag varit här i över en vecka. Allt blir lättare och lättare även om det varje dag kommer nya utmaningar. Jag har hunnit lämna ut ca. 20 CV:n, hängt på Expert med Ronja, fortsatt mitt nya nyttiga liv med träning varje dag och nyttigare mat, ätit god smoothie med skogsbär i och utforska området runt omkring här. Vi har hittat stället på bild nummer 2 ovanför, där vi planerar att fotografera någon dag! Så himla fin utsikt där!!
 
Det jag mest tänker på just nu är jobb, jobb, jobb. Men jag försöker att bara låta det vara och ge det minst en vecka. Annars drar jag till Trondheim för att söka jobb där också! Så just nu väntar jag och håller tummarna! :) Bilderna nedan är ännu ett smultronställe jag hittat som jag tänkt fota på någon dag och en bild på gatan där vi bor.
 
 
Klart jag saknar alla ibland och saknar tryggheten, men samtidigt är jag så glad att jag vågat ta mig därifrån och vågar vara självständig. Det är svårt ibland, det där med mat och pengar eller det där med att jag bor i någon annans hus och delar rum med någon annan. Har ju alltid bott med familjen och haft mitt egna rum. Men på samma gång ser jag det som utmaningar som kommer utveckla och stärka mig. Det är så jag ser allt just nu, att allt som händer kommer jag lära mig av och bara bli starkare av. Sen får vi se vad som händer, kanske försvinner jag någon annanstans, kanske åker jag hem igen om en månad eller stannar här ett år. Jag vet inte, men jag vet att åka hit var det bästa jag gjort på länge.
 
Allmänt | |
Upp